Pro România, europarlamentare. Victor Ponta, primul pe listă

Pro România
Pro România

Victor Ponta, liderul Pro România, a anunțat într-o conferință de presă că va candida la europarlamentare.

Potrivit România TV, Victor Ponta a anunțat că el va fi cel care va deschide lista europarlamentarelor la alegerile din 2019.

În acest sens, Victor Ponta a mai transmis că nu își dorește să candideze din partea formațiunii la alegerile prezidențiale. Mai mult, fostul premier a infirmat zvonurile potrivit cărora s-ar întoarce în PSD dacă Liviu Dragnea nu ar mai conduce actualul partid de guvernământ. Ponta nu a spus însă ”nu” unei posibile alianțe cu PSD în cazul în care Dragnea nu ar mai fi la conducerea acestuia.

Liderii partidelor, primii pe listă?

Ponta a precizat că el va deschide lista Pro România pentru europarlamentare, iar din informațiile sale la fel se va întâmpla și cu Orban și Cioloș în ceea ce privește formațiunile pe care aceștia le conduc. Astfel, Ponta a transmis că se așteaptă ca Dragnea să urmeze exemplul.

„La Pro România vom avea o listă cu oameni cu care te poți mândri. Eu voi fi locul 1 pe listă, nu vreau să merg la prezidențiale, dar vreau să legitimez lista celor care vor merge cu obiective clare. Înțeleg că domnul Orban va fi la PNL pe prima poziție, domnul Cioloș la partidul său și mă aștept și ca domnul Dragnea să fie primul pe listă la PSD pentru ca liderii politici să legitimeze și să arate sprijinul celor care vor merge la Bruxelles”, a declarat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel