PRM a sărit la Cristian Ghinea: Asta ne place, sunteți haios, atât de haios încât...

foto Facebook Cristian Ghinea
foto Facebook Cristian Ghinea

Ar fi putut fi o postare banală, dar s-a dovedit un adevărat prilej de schimb de replici între Cristian Ghinea și PRM. 

”Să ridice mâna cine crede că: - mama nu a pus iar solar; - eu m-am lăsat de fumat” a scris Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene în perioada în care a fost scris PNRR. Mesajul său a venit după ce a distribuit o amintire din 2021. 

Dar, surpriză, când Cristian Ghinea credea că face glume bune, a venit PRM. Da, PRM! ”Asta ne place la Dvs. domnul Ghinea. Sunteți haios, atât de haios încât mereu lăsați impresia că ar trebui să faceți orice altceva decât politică.” a scris, într-un comentariu, ”PRM - Partidul România Mare”. 

”PRM - Partidul România Mare, mulțumesc frumos de compliment. Eu mereu am fost de părere că Vadim Tudor trebuia să facă orice altceva decât politică, deși nici nu era haios. Dzeu să-l ierte!” a răspuns Cristian Ghinea. ”PRM - Partidul România Mare și e pe atât mai haios când reușește și le face pe toate!” a sărit imediat o internaută. ”PRM - Partidul România Mare vorba lu' Vadim "- hai sictir..."” a intervenit un internaut. ”PRM - Partidul România Mare ia!... Mai existați?”, ”PRM - Partidul România Mare ziceți ceva de pitică sau de ăla care a plecat cu telefonul lui Vadim Tudor, ca să mai ne înveselim și noi de Paști.”, ”PRM - Partidul România Mare wow, mai existați?” au fost alte comentarii ce au urmat. 

A sărit și la Danileț după ce și-a mulțumit sieși pentru susținere

Pagina de Facebook ”PRM - Partidul România Mare” este una cu foarte puține aprecieri, până-n 400. Conform informațiilor publice, a fost creată la începutul lunii februarie 2022. Pe respectiva pagină, PRM a reacționat și după ce judecătorul Cristi Danileț, propunerea USR pentru funcția de judecător la CCR - chiar dacă este suspendat din magistratură - și-a mulțumit singur pentru susținere. După cum a arătat Grupul de Investigații Politice, Cristi Danileț a mulțumit pentru susținere unui ONG fondat și condus chiar de el. ”Aveam la un moment dat o reclamă unde o mămică mulțumea margarinei pe care o folosise la prăjituri, într-o atmosferă de Oscar. Acum îl avem pe Vasilică Cristi Danileț care își mulțumește singur pentru propria susținere.Reamintim că domnul Vasilică Danileț este propunere a USR pentru Curtea Constituțională. USR este aceeași mizerie! România merită și poate!” a fost reacția PRM. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel