Principesa Margareta despre interzicerea Regelu Mihai în Parlament: Îmi stârneşte tristeţe

principesa-margareta
principesa-margareta

Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României a declarat la Antena 3, într-un interviu realizat, luni seara,  la Castelul Peleş, că este păcat că puterea nu-l vrea pe Regele Mihai în Parlament, pentru a adresa un mesaj în ziua în care împlineşte 90 de ani.

"Nu vreau să comentez despre Parlament. Parlamentul este suveran. Dar din punct de vedere sentimental, este păcat, pentru că s-a ratat o ocazie istorică crucială. E păcat pentru naţiune. Îmi stârneşte tristeţe. Trebuie să mergem înainte şi să fim o altă ţară", a declarat Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României.

La rândul său, Alteţa Sa Regală Principele Radu al României a spus că Parlamentul este o instituţie care reprezintă democraţia şi nu îi poate comenta deciziile. "În ultimii 21 de ani s-a spus ce şansă am pierdut în 1990, că nu a fost instalată monarhia. Eu afirm că nu s-a pierdut nicio ocazie. În 1990 nu a existat o ocazie. Dacă în 2011, politicienii nu găsesc o ocazie să îl lase pe Regele Mihai să vorbească în Parlament, cum ar fi fost posibil ca în 1990 să revină Regele la putere", s-a întrebat Principele Radu al României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel