Principele Radu, tir cu arcul! Fotografii oficiale de la Grand Prix-ul European

Alteța Sa Regală Principele Radu al României a participat, la Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf”, la ceremonia de deschidere a competiției sportive de Tir cu Arcul, European Grand Prix.

Cu această ocazie, au luat cuvântul Alteța Sa Regală Principele Radu, domnul Mario Scarzella, Președintele Federației Europene de Tir cu Arcul, precum și domnul Aurelian Bacinschi, Președintele Federației Române de Tir cu Arcul.

Competiția este organizată la București, în zilele de 7-11 iulie 2015, de Federația Română de Tir cu Arcul și reunește aproximativ 150 de sportivi din 16 țări, fiind primul concurs internațional de acest nivel care se desfășoară în România.

Federația Română de Tir cu Arcul se află sub Înaltul Patronaj al Principelui Radu.

Horia Moraru, profesor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, dar și unul dintre arbitrii competiției, a postat un mesaj emoționat pe Facebook.

"114 sportivi din 18 tari. Ce se petrece saptamana asta depaseste cu mult o finala da UEFA Europa League. Si, totusi, astazi la deschidere nu au fost decat sportivii, oficialii, si Alteta Sa Regala Printul Radu de Romania. Fara public, si fara presa. Daca nu e Becali, daca nu e Mutu, legenda(?) Radoi ori mai stiu eu ce Sapunar care sa-l injure pe Piturca, ce sa cate presa la un amarat de turneu de Grand Prix European unde premiul I n-ar determina o rezerva de la Chiajna sa se dea jos din pat, sau pe Halep sa-si dezlege un siret? Nici macar nu si-a lansat Antena un balon mai sus si mai repede decat o poate face un avion militar ultraperformant. Ce s-a petrecut astazi pe Stadionul National "Arcul de triumf" a fost prea simplu si prea elegant. Astazi o mana de romani au ascultat si au trait imnurile Romaniei si al Casei Regale nu ca sa dea bine la televizor - care televizor? - ci pentru ca asa au simtit. Si pentru asta si-au castigat respectul neromanilor de langa ei. Ce s-a intamplat astazi nu a fost pentru profiluri vopsite in 7 culori, si a fost prea simplu si prea elegant pentru o tara care si-a luat inapoi Familia Regala si habar n-are ce sa faca cu ea.
Multumesc Petre Rodan pentru fotografii", a scris Horira Moraru.

FOTO: http://www.romaniaregala.ro/

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel