Principele Nicolae - Casa Regală, scandal. Chirieac, scenariu sumbru: ”Îmi este teamă de acel moment”

Bogdan Chirieac a comentat scandalul în care Casa Regală a României este implicată, chiar în momentele în care Regele pare că-și trăiește ultimele clipe.

Totul a început după ce Nicolae Medforth-Mills, fost principe, a fost acuzat de Familia Regală de tentativă de violare a domiciliului Regelui Mihai din Elveția și că a agresat fizic și verbal mai multe persoane, în încercarea sa de a ajunge la bunicul său.

Astăzi, Principesa Elena, mama lui Nicolae, a criticat dur într-un comunicat de presă comportamentul fiului ei într-un moment foarte dificil pentru monarhia din România

Bogdan Chirieac este de părere că ”Familia regală dovedește încă odată că se află la cele mai înalte standarde după ce mama Principelui Nicolae nu ezită să condamne comportamentul fiului său într-un moment în care Regele nostru se pregătește să treacă în eternitate”. 

Totodată, analistul politic trage un semnal de alarmă fiind îngrijorat de momentul în care Majestatea Sa va trece la Domnul. Bogdan Chirieac se teme de scandalurile care vor avea loc după decesul Majestății Sale Regele Mihai I al României.

”Îmi este teamă de scandaluri care ar putea să înceapă după trecere în eternitate a Majestății Sale. Îmi este teamă să nu transformăm și Casa Regală într-o chestie atât de românească, atât de caracteristică în a macula simboluri fundamentale ale țării noastre. 

Sunt îngrijorat. (..)  România  ar fi arătat cu totul altfel dacă în 1990 am fi fost mai înțelepți, dar așa s-a scris istoria.

Lucruile ar trebui să se desfășoare cu decență, în liniște. Majestatea Sa a lăsat-o pe Principesa Margareta ca Custode al Coroanei, ca urmașă. Eu cred că așa ar trebui să fie lucrurile. Avem o problemă cu Constituția interbelică care prevede că doar un moștenitor pe linie masculină poate prelua tronul. Îmi e teamă că din momentul dispariție Majestății Sale începe scandalul”, a precizat Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel