Urmărește emisiunea live


Primul meci, prima înfrângere pentru Stoican pe banca lui Dinamo

Dinamo a fost învinsă cu 2-0 de CS Mioveni, în primul meci cu antrenorul Flavius Stoican pe bancă.

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti a fost învinsă cu scorul de 2-0 (1-0) de formaţia CS Mioveni, miercuri, în primul meci amical disputat în acest an cu antrenorul Flavius Stoican pe banca tehnică.

Golurile partidei disputate la Centrul FRF de la Buftea au fost marcate de James Wright (32) şi Szilard Vereş (77).

CS Mioveni a ratat şi un penalty prin Buziuc, în prima repriză, după ce Rusu a fost lovit în figură de portarul dinamovist Mihai Eşanu. Conform site-ului oficial al echipei argeşene, Alexandru Buziuc a fost transportat la spital în urma incidentului.

Pentru CS Mioveni au evoluat: Popescu - Rădescu (Oancea), Al. Iacob, Scarlatache (I. Balaur), Garutti (Burnea), D. Şerbănică - D. Toma, Dumitriu (Vereş) - Buziuc (T. Coman), Rusu (Voinea, Dat), Wright (Sanoh).

Dinamo a aliniat următoarea formulă de start: Eşanu - Nica, Ehmann, Patriche, Radu - Răuţă, Carp - Borduşanu, Matei, Sorescu - Ivanovski. La formaţia condusă de Flavius Stoican au mai jucat: Fara, Giafer, Popa, Amzar, Creţu, Stan, Bani, Mihaiu, Răducan şi Ţîră

Pentru CS Mioveni este al doilea amical al iernii, după ce în primul a pierdut cu 1-3 în faţa formaţiei FC Argeş, transmite Agerpres.

Dinamo l-a achiziţionat pe fundaşul Marius Tomozei, ultima oară la UTA Arad

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat, marţi, că a semnat un contract, valabil până la finalul sezonului viitor, cu fundaşul Marius Tomozei, ultima oară legitimat la formaţia UTA Arad.

"Fundaşul dreapta Marius Ionuţ Tomozei, ultima oară la UTA Arad, a semnat în urmă cu câteva momente un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul sezonului competiţional 2022-2023", au scris reprezentanţii clubului bucureştean pe o pagină de socializare.

În vârstă de 31 de ani, Tomozei a fost trimis la echipa a doua a clubului UTA Arad la începutul lunii noiembrie a anului trecut, după discuţii în contradictoriu cu antrenorul Laszlo Balint.

Tomozei a disputat 3 meciuri pentru UTA în prima parte a campionatului.

După numirea antrenorului Flavius Stoican la conducerea băncii tehnice, Dinamo, club aflat în insolvenţă, a anunţat despărţirea de mai mulţi fotbalişti din lotul de 38 de jucători şi achiziţionarea altora pentru acoperirea posturilor deficitare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel