Primul fotbalist celebru care a recunoscut că este homosexual

Thomas Hitzlsperger
Thomas Hitzlsperger

Unul dintre fotbaliștii celebri ai Planetei a recunoscut că este homosexual, mărturisirea sa reprezentând o premieră în rândul practicanților sportului rege, scrie

Este vorba despre fostul internațional german Thomas Hitzlsperger, în vârstă de 31 de ani. Neamțul s-a retras din activitatea profesională în urmă cu patru luni şi a decis să dezvăluie amănunte surprinzătoare cu privire la viața sa personală.

"Recunosc că sunt homosexual. O fac în primul rând pentru mine, nu pentru public. În ţări precum Germania, Italia sau Anglia, să fii homosexual nu mai e o problemă", a spus Thomas Hitzlsperger. Fostul fotbalist a adăugat: "Nu mi-a fost niciodată ruşine pentru ceea ce sunt. Dar nu era mereu uşor să stau la masă cu încă 20 de bărbaţi şi să aud cum se fac glume despre homosexuali".

Mijlocașul a fost crescut la juniorii lui Bayern Munchen, după care a evoluat la Aston Villa, Stuttgart, Lazio, West Ham United, Wolfsburg şi Everton, fiind de 52 de ori selecționat în prima reprezentativă a Germaniei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel