Primarul Târgoviştei şi şeful CJ Dâmboviţa îşi fac publicitate gratuită

popescu boriga autobuz (1)
popescu boriga autobuz (1)

Primarul Târgoviștei, Gabriel Boriga (PDL), și nașul acestuia, președintele Consiliului Județean (CJ) Dâmbovița, vicepreședintele democrat-liberal, Florin Popescu, își fac campanie gratuită pe autobuzele regiei locale de transport.

Autor: Costin Munteanu

Cei doi reprezentanţi ai administraţiei, care candidează pentru un nou mandat, şi-au lipit afişele electorale pe autobuzele care circulă prin municipiul Târgovişte. Boriga şi Popescu nu plătesc însă niciun ban pentru această publicitate.

Reprezentanţii administraţiei locale justifică acest lucru prin faptul că autobuzele au fost achiziţionate în urma deciziei primarului Gabriel Boriga. Edilul a ţinut să le amintească acest lucru locuitorilor Târgoviştei, înscripţionându-şi numele pe fiecare mijloc de transport în comun.

Asta, cu toate că în momentul în care autobuzele au fost achiziţionate, mai era mult până la startul campaniei electorale. Practic, Gabriel Boriga îşi face campanie de mai bine de un an. Ca tacâmul să fie complet, autobuzele din Târgovişte au fost vopsite în portocaliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel