Primarul Sectorului 4, Băluță, vorbește despre tensiunile din PSD

În contextul tensiunilor din interiorul Partidului Social Democrat, Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, șeful organizației PSD Sector 4 a declarat, azi, că președintele este o instituție care trebuie respectată și susținută.

"Într-un partid, sau în orice organizație, respectarea regulilor, a ierarhiilor și a structurii interne este o condiție, pentru ca lucrurile să poată merge pe o direcție clar stabilită și să fie menținută unitatea. Altfel pot apărea dezechilibre. Eu cred cu fermitate în aceste lucruri și consider că Președintele este o instituție care trebuie respectată și susținută. Orice orchestră are un singur dirijor!", a subliniat Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Liderul PSD Sector 4 susține că declarația sa este una de principiu și că relațiile cu toate celelalte instituții din administrația locală a Capitalei sunt corecte și cordiale.

Mai mult decât atât, Daniel Băluță spune că într-un partid mare, cum este PSD, e normal să mai apară disensiuni.

"Ca orice formațiune politică și în PSD sunt multe lucruri ce pot fi perfectate, iar fără dialog nu este posibilă o comunicare. Am speranța că echipa PSD București va avea maturitatea necesară, pentru a depăși aceste momente tensionate, astfel încât programul pe care ni l-am propus, să poată fi implementat în cele mai bune condiții", a conchis Primarul Sectorului 4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel