Primarul Sectorului 4, Băluță, vorbește despre tensiunile din PSD

Scutaru Cristina / 05 sep 2018 / 16:17 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

În contextul tensiunilor din interiorul Partidului Social Democrat, Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, șeful organizației PSD Sector 4 a declarat, azi, că președintele este o instituție care trebuie respectată și susținută.

"Într-un partid, sau în orice organizație, respectarea regulilor, a ierarhiilor și a structurii interne este o condiție, pentru ca lucrurile să poată merge pe o direcție clar stabilită și să fie menținută unitatea. Altfel pot apărea dezechilibre. Eu cred cu fermitate în aceste lucruri și consider că Președintele este o instituție care trebuie respectată și susținută. Orice orchestră are un singur dirijor!", a subliniat Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Liderul PSD Sector 4 susține că declarația sa este una de principiu și că relațiile cu toate celelalte instituții din administrația locală a Capitalei sunt corecte și cordiale.

Mai mult decât atât, Daniel Băluță spune că într-un partid mare, cum este PSD, e normal să mai apară disensiuni.

"Ca orice formațiune politică și în PSD sunt multe lucruri ce pot fi perfectate, iar fără dialog nu este posibilă o comunicare. Am speranța că echipa PSD București va avea maturitatea necesară, pentru a depăși aceste momente tensionate, astfel încât programul pe care ni l-am propus, să poată fi implementat în cele mai bune condiții", a conchis Primarul Sectorului 4.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23