Primarul Sectorului 4, anunț important: Se deschide de la 1 septembrie

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, anunţă că de la 1 septembrie va fi deschisă o rută alternativă pentru descongestionarea traficului din zona Piaţa Sudului.

Este vorba despre strada Cărăruia care va fi deschisă circulaţiei rutiere, cu sens unic din Calea Văcăreşti spre Olteniţei.

'Propunerea mea privind deschiderea unei rute alternative în zona şantierului de la pasajul subteran Piaţa Sudului a fost agreată de Comisia Tehnică de Circulaţie din subordinea Primăriei Generale. Mai exact, de la 1 septembrie, strada Cărăruia va fi deschisă traficului rutier, cu sens unic din Calea Văcăreşti spre Olteniţei şi va face un triunghi. Practic, va funcţiona ca un bypass în această zonă', a scris edilul, pe blogul său.

El a menţionat că, pentru a nu se crea aglomeraţie, echipaje ale Poliţiei locale vor fi prezente în zonă pentru fluidizarea traficului.

'Am stabilit ca termen de deschidere a rutei data de 1 septembrie pentru că până atunci vom avea timpul necesar pentru a asfalta şi pregăti trotuarele. (...) Sunt conştient de faptul că vor exista şi oameni nemulţumiţi de această soluţie, mai ales că strada Cărăruia a fost închisă traficului până acum, însă, vreau să vă anunţ că, pentru a-i proteja şi pe ei, vor fi impuse restricţii de circulaţie. Astfel, circulaţia auto va fi permisă numai de luni până vineri între orele 6,00 - 22,00 şi va fi închisă în weekend', a menţionat Băluţă.

[citeste si]

Pe 27 iunie, în urma unei întâlniri cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, primarul Sectorului 4 a declarat că a abordat chestiunea identificării unor rute alternative la pasajul Piaţa Sudului, unde traficul este foarte intens, sugerând strada Cărăruia, care face legătura între Calea Văcăreşti şi Şoseaua Olteniţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel