EXCLUSIV  Primarul Sectorului 1, LUPTĂ politică pentru SALVAREA RAPID BUCUREȘTI: Am intrat în pământ, m-am enervat TERIBIL

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, este decis ca echipa de fotbal Rapid București să renască.  

”Încep cu finalul, pentru că întotdeauna chiar contează. Indiferent cum, voi lua Rapidul la primărie, asta vă spun clar, toată lumea să stea liniștită, e o promisiune solemnă și mă chinui și ce pot să vă spun că peste 2-3 ore mă întâlnesc cu lideri care pot să-mi dea detalii. Important e că voi lua Rapidul. Mulți mă întreabă cum aș putea să-l iau dacă nu am majoritate în consiliu. Într-adevăr, îmi mai trebuie un singur vot, dar o să-i iau personal pe cei de la PNL și de la USR și o să le promit că nu o să li se întâmple nimic, pentru că ei sunt amenințați de cei de la PNL și de la USR că dacă vor vota pentru, vor fi dați afară din Consiliu și din partid. Le promit eu că o să mă bate pentru fiecare consilier care votează pentru bunăstarea cetățenilor Sectorului 1, mă voi bate să nu-i dea afară din Consiliu, am pârghiile. PNL și USR nu vor salvarea Rapidului. După ședința de vineri asta am înțeles și eu cu toate că înainte de ședință i-am întrebat. 

Răzgândeala USR și PNL la ordin

Eu am vrut să spun că este un proiect al Primăriei, toate partidele sunt de acord, am vrut să fie frumos, să nu politizez, să nu spun că PSD-ul vrea să renască Rapid, am vrut să spun că Primăria dorește. Și am zis să facem frumos, să mergem în Consiliu cu acea Comisie, votată în unanimitate. Ei mi-au promis că votează și, dintr-o dată, s-au întors. Cei de la PNL și de la USR s-au întors pentru că liderul de la partid de la PNL era în sală și le-a spus să nu voteze și ei s-au conformat.

Am intrat în pământ, mi-era și rușine, m-am și enervat, efectiv m-am enervat teribil

Liderul Consiliului de la PNL este rapidist. El s-a abținut, dar o abținere e tot un vot împotrivă. Cum să te abții tu, rapidist, din tată-n fiu?! Asta am vorbit cu el. Mie îmi trebuia un vot. Nici nu-mi făceam probleme și când am văzut că nu ridică mâna am intrat în pământ, mi-era și rușine, m-am și enervat, efectiv m-am enervat teribil. Nici nu poți să cataloghezi. Cum, tu, rapidist, să nu votezi? ” a spus Daniel Tudorache la DCNews LIVE

[citeste si]

Primarul Sectorului 1 a adăugat: ”Liderul PNL pe Sectorul 1 a considerat că nu e oportună înființarea acestei comisii, dar tot o fac, am făcut-o prin dispoziție de primar, legea îmi permite și merg mai departe. Până la ședința următoare de Consiliu trebuie să vin cu decizia și cât va investi primăria pe an. E și păcat, noi, Primăria Sectorului 1, avem cel mai mare buget din țară după Primăria Capitalei. Putem investi în sport până la 17 milioane de euro, atât ne permite legea.”

El a spus că mai are nevoie de un singur vot și-l va obține. Primarul Sectorului 1 a adăugat că au și alte proiecte în domeniul sportiv, care au fost aprobate de consilieri, dar în cazul Rapidului nu au fost de acord, fiind unul izolat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel