Primarul Cosmin Necula (Bacău), susținere Mircea Diaconu: Să vă spun un secret

Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, a vorbit despre susținerea lui Mircea Diaconu pentru alegerile prezidențiale.

Cosmin Necula, a anunţat astăzi, pe pagina sa de facebook, că îl va susţine pe Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale.

Întrebat ce îl mână în lupta pentru susținerea lui Mircea Diaconu, primarul Cosmin Necula, a răspuns, în direct, la România TV.

"Eu nu aș considera-o luptă. Eu consider că ceea ce urmează să se întâmple duminică pentru România trebuie să fie o stare de liniște, o stare de corectitudine și o alegere în care românii să-și decidă un viitor corect. Viitorul corect, din punctul meu vedere, mi se pare normalitatea pe care o alege și pe care o poate prezenta doar Mircea Diaconu", a declarat Cosmin Necula.

O Românie normală

"Haideți să vă spun oarecum un secret. Eram unul dintre tinerii deputați, în anul 2012, și am avut ocazia să-l cunosc pe maestrul Diaconu în Parlament. Dumnealui sigur nu m-a remarcat, am avut posibilitatea doar să-l urmăresc dintr-o zonă discretă. Dincolo de faptul că toți românii îl cunoaștem pe Mircea Diaconu, am avut posibilitatea să-i văd și partea politică. Pe de altă parte, nu am putut să nu remarc campania sa de europarlamentar și apoi, ulterior, activitatea de europarlamentar în care a prezentat doar realitatea unei Românii, o Românie normală, o Românie care era trăită de fiecare dintre noi, nu doar cea ascunsă de politicieni sau cea care era prezentată, într-un fel sau altul, mai mult sau mai puțin meschin, de fiecare dintre politicieni, așa cum aveau interesul. Fapt pentru care eu cosider că este o normalitate să susții un om care ține cu România", a adăugat primarul. 

"Și acum, să vă mai spun un detaliu, nu neapărat secret, eu trăiesc de ceva timp, într-un fel sau altul, o realitate a ceea ce înseamnă politica de partid, sau în fine, tortura unei politici de partid, în care, dacă nu ești de acord cu șefii, ești împotriva lor și atunci trebuie să fi excomunicat, fără a ține cont de faptul că reprezinți o comunicate și dacă dai în tot ceea ce înseamnă o primărie, de fapt lovești în întreaga comunitate", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel