Primarul Nicușor Dan cere anularea în instanță a mai multor autorizații existente / document

Primarul Nicușor Dan cere anularea în instanță a mai multor autorizații existente.

Nicușor Dan a făcut o plângere prealabilă prin care solicită revocarea mai multor acte administrative emise de Primăria Sectorului 2. Vorbim de 38 de autorizații existente.

Vedeți aici documentele doveditoare: 

2. -imagine fara descriere- (nicusor-dan_40652200.jpg)

3. -imagine fara descriere- (nicusor-dan-2_90650600.jpg)

4. -imagine fara descriere- (nicusor-dan-3_10430200.jpg)

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI:

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a fost atribuit primul lot din contractul de reparaţii pentru 14 locuri de joacă din patru parcuri bucureştene.

Lucrările vor fi demarate "în cel mai scurt timp", scrie edilul general pe Facebook.

Primele lucrări vor viza cele patru locuri de joacă din Parcul Circului, urmând ca ulterior să se intervină şi pentru reparaţia celorlalte zece, astfel: patru locuri de joacă în Parcul Tineretului, cinci locuri de joacă în Parcul Regele Mihai I şi un loc de joacă în Parcul Bordei.

"Avem promisiunea din partea contractantului că reparaţiile se vor realiza cu celeritate. De asemenea, săptămâna viitoare estimăm desemnarea câştigătorului şi pentru Lotul II al acestei licitaţii. În cadrul celui de-al doilea lot se vor executa lucrările de turnare tartan pentru locurile de joacă amintite mai sus. Pentru celelalte 25 de locuri de joacă uzate material şi moral, ALPAB, care este în coordonarea viceprimarului Horia Tomescu, lucrează în prezent la o altă procedură, acestea urmând să fie înlocuite în integralitate", a menţionat Nicuşor Dan.

Potrivit acestuia, locurile de joacă din parcurile aflate în administrarea ALPAB au fost amplasate în perioada 2005-2011, având o durată de viaţă normată de 8 ani. De la amplasarea acestora şi până în prezent nu au mai fost alocate fonduri pentru reparaţii, precizează primarul general.

În luna septembrie, viceprimarul Horia Tomescu anunţa că ALPAB lansează licitaţie pentru lucrări de reparaţii la 14 locuri de joacă, valoare estimată a acordului cadru fiind cuprinsă înte 3,5 şi 13,9 milioane lei, fără TVA. Perioada de derulare a acordului-cadru este de 24 de luni. Într-o postare pe Facebook, Horia Tomescu arăta că este vorba despre lucrări de reparaţii în parcurile ALPAB unde accesul a fost restricţionat publicului în luna aprilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel