Primarul Dorin Florea, reales preşedinte al PDL Mureş

dorin florea
dorin florea

Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, a fost reales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al filialei judeţene a Partidului Democrat Liberal, cu 352 de voturi pentru şi două împotrivă, el fiind singurul candidat pentru această funcţie.

„Vă mulţumesc mult pentru încredere. Emoţii am de fiecare dată când mă supun atenţiei colectivităţii. Ştiţi foarte bine că nu aş renunţa pentru nimic la principiile sănătoase, pentru a creiona, în viziunea mea, ce înseamnă spiritul de echipă. Viitorul acestei ţări nu poate aparţine decât românilor. Într-o democraţie, asta e, partidele trebuie să conducă şi calitatea umană trebuie să domine şi vă mulţumesc că mi-aţi asumat şi cele bune şi cele rele“, a spus Florea, citat de Agerpres.

El a făcut un apel la dialog către acei colegi care au obiceiul de a vorbi pe la colţuri ceea ce fac colegii de partid, arătând că doar aşa echipa PDL poate fi imbatabilă şi a adăugat că cea mai importantă este promovarea oamenilor de calitate. Florea a mai spus că a venit momentul ca isteria şi non-valoarea care domină spaţiul public trebuie să dispară şi le-a transmis preşedinţilor de filiale locale că a fi lider însemnă că poţi face ce vrei.

De asemenea, au mai fost aleşi nouă vicepreşedinţi, doi trezorieri, un secretar general, doi adjuncţi ai acestuia şi un secretar executiv.

La Consiliul de Coordonare au participat 367 de delegaţi, din 383 câţi au fost desemnaţi, iar cei care au candidat nu au votat. La evenimentul de sâmbătă au mai participat vicepreşedintele PDL Ioan Oltean şi preşedintele PDL Alba, Mircea Hava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel