Urmărește emisiunea live


Primarul Dominic Fritz, sesizat la Agenția Națională de Integritate

Sursă foto: Facebook Dominic Fritz
Sursă foto: Facebook Dominic Fritz

Agenția Națională de Integritate a fost sesizată de posibilitatea ca primarul Dominic Fritz să fie în „stare de incompatibilitate”.

Agenția Națională de Integritate (ANI) a fost sesizată de posibilitatea ca primarul Dominic Fritz să fie în „stare de incompatibilitate” și în „conflict de interese”. Persoana care a făcut sesizarea cere un control „de urgență, amănunțit”, în vederea cercetării acestor aspecte, potrivit ziuadevest.ro.

Conform sursei citate, sesizarea trimisă ANI ar avea legătură cu faptul că primarul este, în același timp, și președinte al Consiliului Director al Asociației Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, dar și de faptul că acesta și-ar fi pus semnătura pe un referat de aprobare a unui HCL care privea un PUZ realizat de firma la care este asociat un consilier local USR PLUS care îl împrumutase pe Fritz cu bani în campanie.

Strângere de semnături pentru demiterea lui Fritz. Cionca: Cred că Timişoara nu ar mai greşi încă o dată alegând un astfel de om

Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al PSD Timiș, a declarat că social-democraţii iau în calcul strângerea de semnături pentru demiterea lui Dominic Fritz de la Primăria Timişoara. 

„Era o vorbă când eram copil: ‘aţi minţit poporul cu televizorul’. Pentru generaţia asta Facebook, parafrazez: ‘aţi minţit poporul cu Facebook-ul’. (…) Totul este marketing. Cum a ajuns Fritz (n.r. – primar la Timişoara), un om care până la 34 de ani nu a muncit în viaţa lui niciunde, a fost doar ONG-ist? Ce răspundere ai când mergi la o fundaţie ca voluntar. (…) Nu are studii, nu are domiciliul în Timişoara, ba mai mult decât atât, este etalonul că orice se poate cu marketing. (…)

PSD e pregătit, la nivelul Timişoarei, inclusiv să ne apucăm să strângem semnături pentru demiterea domnului primar, că e prea mult. Ar fi nevoie de 70 şi ceva de mii de semnături, nu  foarte mult. Oamenii, atunci când l-au votat, mai mult decât votul pro-Fritz şi marketingul lui, a fost vot anti-Robu. Cred că astăzi Timişoara nu ar mai greşi încă o dată punând un băiat foarte frumos, cu o strategie de marketing impecabilă, să ajungă primar", a declarat Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al PSD Timiș, la DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel