Primarul din Sebeș, acuzat că și-a construit o casă de 250.000 de euro cu stradă privată, în ultimii patru ani de mandat

Primarul din Sebeș și-ar fi construit o casă cu stradă privată, în ultimii patru ani de mandat, potrivit unor acuze făcute pe pagina personală de Claudiu Pasăre.

Claudiu Pasăre, director de campanie PSD Sebeș, precizează pe pagina personală de Facebook că actualul primar din Sebeș și-a construit o casă de 250.000 de euro, cu stradă privată și barieră, în ultimii patru ani de mandat.

Acesta solicită autorităților competente să investigheze amănunțit sursele de finanțare pentru ridicarea construcției.

„Primarul din Sebeș și-a construit o casă de 250.000 de euro cu stradă privată și barieră la intrare în ultimii patru ani de mandat Într-o dezvăluire recentă, s-a aflat că primarul orașului Sebeș, în timpul ultimului său mandat de patru ani, a construit o casă evaluată la 250.000 de euro. Casa beneficiază de facilități exclusiviste, inclusiv o stradă privată și o barieră la intrare.

Deși pe extrasul de carte funciară al proprietății figurează numele mamei primarului, care a dobândit casa prin construcție, cetățenii se întreabă cum a fost posibilă realizarea unei astfel de locuințe în doar patru ani. „Eu te întreb pe tine, dragă cetățean al Sebeșului: Tu ai reușit să construiești o casă în ultimii patru ani cu stradă privată și barieră la intrare?”,

Cerem acum autorităților competente să investigheze amănunțit sursele de finanțare și legalitatea acestei construcții, pentru a asigura că nu s-au produs abuzuri sau nereguli în exercitarea funcției publice”, arată Claudiu Pasăre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel