Primarul din Rădăuți, confirmat cu COVID-19. Care este starea acestuia

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Primarul din Rădăuți a mers la spital și s-a testat pentru coronavirus după ce s-a simțit rău acasă. Rezultatele acestuia au venit pozitive. 

Edilul din Rădăuți a confirmat diagnosticul pe pagina sa de Facebook unde a precizat și cum se simte. 

”Hristos a Înviat! Așa cum, majoritatea dintre dumneavoastră ați auzit, am fost depistat pozitiv la testarea COVID-19. Țin să precizez că am o formă ușoară de boală, simptomele fiind puține și nu foarte agresive, urmând ca în cursul zilei de luni să-mi fie prelevate din nou probe. Sper ca testul de luni să fie negativ, astfel încât să-mi pot relua în cel mai scurt timp activitatea, respectând recomandările medicilor.

În ceea ce privește activitatea din primărie, aceasta nu va fi afectată, Primăria Municipiului Rădăuți având în funcție un tânăr viceprimar - Bogdan Adrian Nicolau, care se va ocupa de problemele care vor apărea în această perioadă. Vă mulțumesc pentru multitudinea de urări primite pe Facebook și în privat, pe messenger. Cu siguranță îmi voi relua activitatea în cel mai scurt timp! Doamne ajută!”, a scris Nistor Tătar pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel