Acuzații grave la primarul Borcean. Popovici, plângere la DNA: Obligată să-mi dau demisia din PSD

Denisa Zamfir / 11 dec 2018 / 15:59 Salveaza PDF Comentarii
Felix Borcean
Descriere foto: Felix Borcean

Primarul Caransebeșului, Felix Borcean, a avut prima reacție după ce fostul manager al spitalului din Caransebeș, Mihaela Popovici, a lansat acuzații grave la adresa acestuia.

Mihaela Popovici îl acuză pe Felix Borcean că a fost obligată să își dea demisia din PSD din cauză că aceasta ar fi refuzat avansurile făcute de primar.

”Voi face un denunț la DNA având ca subiect modul în care am fost obligată să-mi dau demisia din PSD și să mă înscriu în PNL. Această condiție mi-a fost impusă în mod imperativ de către pseudo-edilul Felix Borcean pentru a participa la concurs! Tot ce a declarat nu sunt decât minciuni și scuze puerile care nu fac decât să-i dovedească incompetența administrativă și managerială! Voi face o plângere penală la DNA pentru șantaj", acuză fostul manager Mihaela Popovici. 

Ea a mai spus: ”Pe lângă faptul că se crede un mare primar, se crede și un mare gigolo. Nu este nici una, nici alta, dar despre acestea voi vorbi în zilele următoare. Probele pe care le dețin le voi pregăti. Eu nu am nimic nici de ascuns, nici de pierdut. Probabil că este sfârșitul carierei politice a lui Felix Borcean. Există SMS-uri în care am fost chemată să mă întâlnesc cu domnul primar chiar la el acasă, când soția lui nu era acasă. Mai mult de atât ce poate fi?! Poate mai are și el SMS-urile! Îmi pare rău că trebuie să spun lucrurile astea”.

Primarul Caransebeșului a reacționat imediat și a dezmințit toate acuzațiile aduse.

Minciuni disperate! Caracter infect!", a declarat Felix Borcean pentru expressdebanat.ro.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24