Primarul Daniel Florea revitalizează zona Ferentari

Primăria sectorului 5 București încearcă revitalizarea zonei Pieței Ferentari.

Primarul Daniel Florea declară că Primăria sectorului 5 și-a propus încurajarea producției agricole românești, în mod special a micilor producători, acesta fiind unul dintre scopurile principale ale Zilelor Recoltei 2016 organizate în Piata Ferentari din Sectorul 5!

"Piața Ferentari este recent modernizată, dar din păcate și-a pierdut vadul comercial. Încercăm, printr-o manifestare de tipul târgului de toamnă, să redăm interesul celor din zonă pentru această piață. Piața Rahova este deja supra-aglomerată și este situată la o distanță semnificativă față de zonele Sebastian și Ferentari în comparație cu Piața Ferentari. Sperăm să-i atragem aici atât pe producătorii care găsesc cu greu locuri de desfacere în piețele bucureștene, cât și pe amatorii de produse agricole de calitate, la prețuri accesibile. Nu vă ascund că aș vrea să transform acest centru agro-alimentar într-unul de tradiție pentru Zilele Recoltei", declară Daniel Florea, primarul sectorului 5.

Pentru producători au fost organizate peste o sută de standuri de expoziție și vânzare cu produse tradiționale alimentare și nealimentare pentru producători și agenți economici.

Primarul sectorul 5 dorește ca stabilirea unui contact cu producătorii și cu federațiile de producători să genereze organizarea și a altor asemenea târguri și evenimente de profil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel