Primarul Daniel Băluță, apel către cetăţeni: Indiferența poate ucide

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, face un apel către cetățeni să își rezolve problemele ce țin de siguranţa proprietăților, atrăgând atenția că indiferența poate ucide.

 "Două balcoane de pe şoseaua Giurgiului s-au prăbuşit azi. Doar o minune a făcut ca prin preajmă să nu treacă nimeni. Pur şi simplu am avut noroc. Norocul nu merge ca ulciorul spart de două ori la apă. E timpul să ne responsabilizăm cu toţii acţiunile şi să respectăm legile statului român. În calitate de primar al sectorului 4, am făcut toate demersurile posibile la Ministerul Dezvoltării şi al Fondurilor Europene pentru a obţine bani pentru anveloparea a cât mai multor blocuri.

Acest lucru nu este însă suficient. Fiecare trebuie să înţeleagă că – dincolo de prevederile legale – Legea 153/2001, există o responsabilitate civică a fiecăruia dintre noi. Problemele proprietăţilor private sunt rezolvate oriunde în lume de către proprietari. Nu e normal ca altcineva să ne repare propria gospodărie, să ne măture în faţa casei, să ne ridice zăpada, să ne ia gunoiul pentru care – fie vorba doar între noi – mulţi nici nu plătesc. Indiferenţa poate ucide. Ne facem treaba sau plecăm din comunitate", scrie Daniel Băluță pe blogul său.

[citeste si]

Primarul Sectorului 4 atrage atenția asupra faptului că nu există un om care să rezolve singur toate problemele și face apel către cetăţeni să-şi "rezolve toate aspectele ce țin de siguranţă, ce ţin de propria persoană sau a altora din preajmă, dovedind – în acelaşi timp – respect faţă de sine şi faţă de noi ceilalţi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel