Primarul Constanței, în avionul de pe ruta București - Barcelona: Declarația edilului

Roxana Neagu / 26 apr 2018 / 19:14 Salveaza PDF Comentarii

Primarul Cosntanței se afla în avionul TAROM de pe ruta București - Barcelona, care s-a întors din drum, după decolare, din cauza unei fisuri la unul dintre geamurile cabinei de pasageri. 

”În timp ce ne îndreptam spre Barcelona, la un moment dat, s-a auzit un zgomot similar cu cel pe care îl face un laptop sau o cutie de răcoritoare atunci când o scapi pe jos. Evident că a fost neobișnuit cu atât mai mult cu cât în avion există un zgomot de fond. Am fost aproape de locul în care doamna a remarcat imediat că a apărut o fisură. A anunțat de îndată personalul însoțitor, iar reacția a fost admirabilă, exemplară. Au comunicat foarte bine, personalul de bord cu comanda aeronavei, comandantul a luat apoi decizia de a întoarce nava către aeroport, iar comunicarea întregului personal a fost excepțională”, a spus Decebal Făgădău, potrivit reporterntv.ro

O cursă Tarom București – Barcelona, care a decolat joi de pe Aeroportul Henri Coandă la ora 08.49, s-a întors din drum după aproximativ o oră de zbor, din cauza unei fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26