Primarii PSD Dolj ameninţă cu demisiile în cazul excluderii lui Geoană

ion p
ion p

Primarii PSD din Dolj l-au convocat în şedinţă pe liderul filialei PSD, Ion Prioteasa, pentru a discuta situaţia lui Mircea Geoană şi ameninţă cu demisiile în cazul în care şeful Senatului e exclus.

[caption id="attachment_121964" align="alignleft" width="257" caption="Ion Prioteasa"][/caption] Potrivit unor surse social-democrate din filiala Dolj, primarii sunt nemulţumiţi de intenţia conducerii centrale a partidului, respectiv a preşedintelui PSD, Victor Ponta, de a-l sancţiona pe Mircea Geoană cu o posibilă excludere din partid. Primarii PSD l-ar fi ameninţat pe Ion Prioteasa cu demisiile în bloc din partid în situaţia în care Geoană va fi sancţionat, reproşându-i totodată că a votat la nivelul BPN, având şi calitatea de vicepreşedinte naţional, pentru înlocuirea lui Geoană de la şefia Senatului. Şedinţa PSD Dolj este la acest moment în desfăşurare.

Geoană, despre protestele primarilor din Dolj: Nu vreau să întreţin niciun fel de tensiune în partid

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat miercuri că nu vrea să întreţină niciun fel de tensiune în PSD, aperciind că ar fi mai înţelept să nu mai facă comentarii pe subiectul schimbării sale de la şefia Senatului până când se întrunesc structurile statutare.

Geoană a fost întrebat cum vede nemulţumirile primarilor PSD din Dolj, care au convocat o şedinţă a filialei pe subiectul schimbării sale de la şefia Senatului şi a unor posibile sancţiuni. "Nu vreau să întreţin niciun fel de tensiune în partid", a replicat Geoană.

"Nu doresc să mai fac comentarii pe acest subiect până când structurile partidului se vor întruni în for statutar, până atunci cred că este mai înţelept şi mai bine pentru partid să încetăm cu aceste declaraţii", a mai spus senatorul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel