Urmărește emisiunea live


Primarii, liberi să-și aleagă partidul. Reacția lui Ion Cristoiu

Liviu Dragnea a făcut un anunţ şoc, respectiv, vrea să le dea voie primarilor să plece la ce partid vor fără să-şi piardă mandatul, respectiv să fie suspendat de partidul în care a fost. Ion Cristoiu a comentat acest subiect la Realitatea TV.

VEZI ȘI: Rareș Bogdan, surprins de Iohannis: E CAZ UNIC în 25 de ani

"Ce se întâmplă nu este doar ticăloșie, este un PSD-ism, pentru că ticăloșie în politică este egal PSD. Ce se întâmplă la ora actuală în politică... nu am mai întâlnit în toată istoria României. Ordonanța de urgență va suna astfel: Articolul 9, paragraful h1 și articolul 15, paragraful g1 nu se aplică timp de două săptămâni. Ați mai auzit așa ceva? De ce nu se aplică două săptămâni? De ce nu doar o săptămână? Este o chestiune unică. Se dă ordonanță de urgență pentru a nu putea fi contestată pentru că este vacanță parlamentară. De fapt, se poate contesta doar de Avocatul Poporului care este Victor Ciorbea. El nu va contesta nimic pentru că știm cum este el", a spus Ion Cristoiu la "Jocuri de putere".

"Avem de-a face cun PSD-ism ca la suspendare. PSD-ul vrea ca în aceste două săptămâni să-și rezolve problemele pentru că odată ce un primar trece la PSD, el nu mai poate să plece de acolo. Se poate da și o lege conform căreia două săptămâni se poate fura și apoi gata... PSD-ul nu mai fură. Dacă le ține șmecheria, PSD-ul va mai face încă 100 de măsuri de fraudări la alegeri. Peste o lună, s-ar putea să anunțe că timp de două săptămâni nu se va face campanie electorală. Este o aberație de lege", a mai zis Ion Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel