Primăria Sectorului 4 începe amenajarea punctelor de vaccinare. Unde se desfășoară imunizarea și câte puncte totale vor fi

Daniel Băluță, la centrul de vaccinare din Mall Grand Arena
Daniel Băluță, la centrul de vaccinare din Mall Grand Arena

Primăria Sectorului 4 a început amenajarea celor 29 de puncte de vaccinare anti-Covid-19.

„Primăria Sectorului 4 a început astăzi amenajarea primului centru de vaccinare a locuitorilor Sectorului 4 împotriva COVID-19, din cele 4 câte vor fi amenjate în tot sectorul. Cu o suprafață de aproximativ 160 mp, centrul din Mall Grand Arena (Bulevardul Metalurgiei nr. 12-18) va avea 6 puncte de vaccinare și va fi dotat conform standardelor sanitare în vigoare”, se arată în comunicatul Primăriei.

„Cu circuite separate pentru accesul și ieșirea persoanelor, centrul va fi configurat cu o zonă de recepție, în care se va face identificarea celor ce urmează a fi vaccinați și cu o zonă de triaj, în care va fi evaluată starea de sănătate a acestora. Totodată, centrul va avea un punct de vaccinare pentru administrarea propriu-zisă a dozelor și unul post vaccinare pentru monitorizarea persoanelor, în primele 15 minute, de la administrarea vaccinului, în caz de reacții adverse imediate”, mai transmite Primăria Sectorului 4.

Daniel Băluță, nerăbdător să se vaccineze

3. -imagine fara descriere- (daniel_baluta_vaccinare_centru-1_66480300.jpeg)

„Abia aștept să îmi vină rândul să mă vaccinez. Fratele meu, care este medic și a fost în linia întâi la un spital din Capitală, s-a vaccinat deja, e foarte bine și nu a avut niciun fel de probleme. În câteva zile urmează să facă și a doua doză. Profit de această ocazie și fac un apel către toți locuitorii Sectorului 4, către toți bucureștenii, către români în general, invitându-i să se vaccineze, pentru că este o șansă deosebită pe care o avem, iar riscurile sunt absolut minore. Am foarte mare încredere, în primul rând, ca medic, iar în al doilea rând, ca om informat și instruit, în aceste vaccinuri. Consider că reprezintă singura șansă pe care o avem pentru a depăși această situație deosebită în care ne găsim de aproape un an de zile”, a declarat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel