Urmărește emisiunea live


Primăria Sectorului 1 dă startul „Cupei Sfântul Nicolae la Rugby – Tag"

Primăria Sectorului 1 va da startul marți, 28 martie 2017, începând cu orele 10:00, competiției școlare "Cupa Sfântul Nicolae la Rugby – Tag". 

Startul acestei competiții va fi dat în cadrul unei conferințe municipale ce va avea loc în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr.9.

La eveniment vor participa Președintele Federație Române de Rugby, Alin Petrache, Primarul Dan Tudorache, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar al Municipiului București, și ai Casei Corpului Didactic.

În plus, cu această ocazie, vor fi puse în dezbatere și proiectele pe care Primăria Sectorului 1 intenționează să le deruleze în domeniul sportului și tineretului.

[citste si]

În perioada 28 martie – 12 mai 2017 va avea loc "Cupa Sfântul Nicolae la Rugby – Tag". La această competiție vor participa 12 echipe de la școli din București și Ilfov, din care cinci sunt din Sectorul 1 al Capitalei.

Rugby-ul Tag este o activitate fizică rapidă fără contact direct cu adversarul ce se adresează atât băieţilor cât şi fetelor, sau echipelor mixte. Fiind o combinaţie între distracţie şi energia dată de mişcare, acesta este în prezent versiunea oficială a rugbyului pentru grupele de şcolari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel