Primăria Deveselu câștigată de reprezentantul PSD.

Nicolae Dobre. Foto: Gazeta Nouă
Nicolae Dobre. Foto: Gazeta Nouă

LA Deveselu, Nicolae Dobre, vărul primarului decedat Ion Aliman, este noul primar al localităţii, conform numărătorii paralele a voturilor pe care au realizat-o partidele.

Nicolae Dobre (PSD) are, potrivit sursei citate, peste 100 voturi în faţa fiului primarului, Marius Aliman (PNL), adunând 925 voturi, faţă de cele 816  câte sunt în contul candidatului Marius Aliman.

„Rezultatul de astăzi este #victoria noastră, o victorie care va fi transpusă în #proiecte importante pentru #deveseleni. Împreună am demonstrat că forţa noastră constă în solidaritate, formând o #echipă imbatabilă pentru comuna noastră. Vă #mulţumesc tuturor pentru susţinere, voi rămâne acelaşi om, fidel dialogului şi echilibrului, care v-a determinat sa-mi acordaţi votul de încredere. ✅ De mâine, ne apucăm de treabă, astfel încât, planul de #guvernare_local să fie pus în practică, aşa cum am promis“, a postat Nicolae Dobre pe contul său de Facebook.  

În campania electorală, PNL i-a adus la Deveselu, în faţa alegătorilor, pentru a-l susţine pe Marius Aliman, fiul fostului primar, chiar pe premierul Florin Cîţu şi pe preşedintele partidului, Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel