Primăria Craiova. Război PNL-PSD: Traseist politic. Îi solicit DEMISIA imediat

PNL PSD
PNL PSD

Senatorul Mario Ovidiu Oprea, liderul senatorilor PNL, și desemnat pentru a candida la primăria Craiovei, l-a atacat pe Mihail Genoiu, candidatul PSD la funcția de primar. 

”Duplicitatea si oportunismul sunt singurele atribute ale lui Mihail Genoiu. In ciuda avertismentelor societatii, acesta ramane un traseist politic care vrea cu orice pret Primaria Craiovei, evadand dintr-un partid in altul dupa interes. Domnul in cauza este VICEPRIMAR PMP si primar interimar al Craiovei, functii pe care INCA le exercita cu sprijinul politic al Miscarii Populare, desi a devenit fara scrupule candidatul pesedist.

In aceste conditii ii solicit demisia lui Mihail Genoiu, pentru ca exercitiul tradarii sa nu devina obisnuinta in administratie! PMP, daca era un partid care se respecta, presedintele ar fi exclus imediat un membru care a tradat si partidul si electoratul pentru un blat cu PSD.

Mihail Genoiu sa-si asume infidelitatea politica fata de craioveni. Ii cer lui Mihail Genoiu sa renunte la toate functiile din Primarie pentru ca aceasta cardasie, indiferent de miza ei, trebuie transata urgent.

Desi craiovenii asteapta corectitudine, domnul Genoiu a transmis ca singura functie de care e demn este cea de dual sim, cu semnal slab”, a precizat liberalul pe contul personal de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel