Primaria Capitalei, digitalizată. Gabriela Firea: Oraşul e la doar un click distanţă

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le-a amintit bucureştenilor că pot face plăţi şi pot obţine documente de la primărie fără să meargă la ghişeu. 

Mii de bucuresteni accesează zilnic noua platformă digitală a oraşului www.pmb.ro. Fac plăţi, depun documente pentru avize, solicită informaţii. Nu mai stau în picioare, la coadă la ghişee.

Din prima zi a mandatului meu la Primăria Capitalei, am auzit vorbindu-se despre orașul viitorului. Conceptul de smart-city a devenit, în zilele noastre, un imperativ, și nu un vis frumos, așa cum părea în urmă cu 10 ani.De aceea mi-am dorit ca prezența online a Primăriei să se facă printr-un instrument mult mai complex decât un website nou, cu design atractiv și funcționalități îmbunătățite.

Așa a luat ființă noul portal www.pmb.ro, o platformă integrată în care poți găsi toate informațiile necesare despre Oraș și despre cum poți accesa Serviciile Publice oferite de Primărie. Am demarat un amplu proces de digitalizare a administrației publice, astfel încât tu să ai timp să te ocupi de ceea ce contează cu adevărat. Orașul e la doar un click distanță!", a scris Gabriela Firea pe Facebook. 

Capitala Digitalizata

Mii de bucuresteni acceseaza zilnic noua platforma digitala a orasului www.pmb.ro. Fac plati, depun documente pentru avize, solicita informatii. Nu mai stau in picioare, la coada la ghisee. Din prima zi a mandatului meu la Primăria Capitalei, am auzit vorbindu-se despre orașul viitorului. Conceptul de smart-city a devenit, în zilele noastre, un imperativ, și nu un vis frumos, așa cum părea în urmă cu 10 ani. De aceea mi-am dorit ca prezența online a Primăriei să se facă printr-un instrument mult mai complex decât un website nou, cu design atractiv și funcționalități îmbunătățite. Așa a luat ființă noul portal www.pmb.ro, o platformă integrată în care poți găsi toate informațiile necesare despre Oraș și despre cum poți accesa Serviciile Publice oferite de Primărie. Am demarat un amplu proces de digitalizare a administrației publice, astfel încât tu să ai timp să te ocupi de ceea ce contează cu adevărat. Orașul e la doar un click distanță! #smartcity #digitalizare #capitalaeuropeana #OameniPePrimulLoc

Publicată de Gabriela Firea pe Joi, 20 august 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel