Primăria Capitalei decide dacă vor fi construite TREI BLOCURI de lux în curtea PNL

Trei blocuri de lux ar urma să fie ridicate în curtea PNL. 

Pe ordinea de zi de mâine a Consiliului General al Municipiului Bucureşti se află, la punctul 48:  ”Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal Aleea Modrogan nr. 1A, sector 1 Inițiator – Primarul General al Municipiului București Comisii: - Comisia de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului - Comisia Juridică şi de Disciplină”. 

Adresa sediului PNL este Aleea Modrogan, nr. 1. 

În presă, subiectul a apărut prin luna octombrie, când, se vorbea că Primăria Capitalei a avizat construirea a 3 blocuri cu 4 etaje, în parcul vilei Filipescu-Brâncoveanu, monument istoric. 

Terenul, vândut cu 4,4 milioane de euro

Cele trei blocuri ar urma să apară în curtea sediului central al PNL. Curtea vilei aflată chiar lângă Bulevardul Aviatorilor a fost vândută de RA-APPS, în 2014. Cumpărătorul a dat nu mai puțin de 4.433.800 euro fără TVA, conform hotnews.ro. 

Proiectul a primit aviz nu numai de la Capitală, dar și de la Cultură. Acționarii companiei care va ridica cele trei blocuri sunt cunoscuți ca dezvoltatori de locuințe de lux în Capitală, ei mai având trei astfel de proiecte dezvoltate, unul în Floreasca, pe malul lacului, unul în Băneasa și al treilea în Herăstrău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel