Primari PDL, în concediu pentru a nu se implica în campanie

248914-primari
248914-primari

USL este acuzată că intimidează primari ai ARD, după ce în județul Teleorman, Prefectura le-a cerut edililor din comunele Beuca și Gălăteni să-și ia concediu în perioada alegerilor și să-și delege atribuțiile către viceprimari PSD.

Prefectura județului Teleorman a decis ca doi primari ai ARD să intre în concediu în perioada premergătoare scrutinului din decembrie, cel mai probabil pentru a se evita implicarea acestora în campania electorală.

"Conducerea ARD Teleorman atrage atenţia că astfel de acţiuni de intimidare prin folosirea abuzivă a instituţiilor statului constituie grave derapaje de la principiile statului de drept şi cere USL să înceteze astfel de demersuri total nespecifice unui stat membru al Uniunii Europene," se arată într-un comunicat de presă al ARD.

Membrii Alanței România Dreaptă susțin că nu se vor lăsa "intimidați' de "demersuri abuzive" și că vor sesiza instituțiile abilitate, în vederea sancționării unor astfel de acțiuni.

Intrarea în concediu a unor candidați i-ar putea împiedica pe aceștia să se implice în campania electorală, mai ales după ce, la alegerile locale de anul acesta, prefecți în funcție ai PDL participau ca și candidați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel