Primar PSD: Nu mai trageți în fluturi. Eu nu mai reprezint o țintă

Fănică Bârlă, primarul interimar al Buzăului, a rugat jurnaliștii să nu îi mai lege numele în diverse scandaluri și dezinformări pentru că el nu reprezintă nicidecum o țintă.

"Nu mai trageți în fluturi !

Dragi gazetari, eu nu mai reprezint o TINTA, eu nu mai sunt un pericol politic și social pentru nimeni pentru ca NU candidez. Viata mi-a oferit experienta susținerii unui interimat de PRIMAR deloc sperat și nici dorit. Trec zilnic prin atâtea nevoi și necazuri ale oamenilor, vad atâta neputință a Administrației Publice Locale din România ce nu se regăsește, vad atâta îndârjire din partea unor instituții speciale ale statului în a lovi "functionarul" , încât cartușele voastre aproape nici nu mai conteaza pentru mine.

Sport, cultura, culte, învățământ, sănătate, persoane defavorizate și etnii, subordonate, 25 de ani au fost nevoite sa apeleze la Mun. Buzău astfel ca s-a ajuns în situația ca Primăria sa fie SINGURA sursa financiara a tuturor activităților din aceasta urbe...EPUIZATA !!! Școlile sunt model, elevii și pensionarii meritau transport gratuit, Posta și Mihai Viteazul meritau după 35 de ani sa fie scoase la lumina și civilizație, Vila Albatros și Cuza Vodă meritau să-și recapete aspectul și grandoarea epocii lor...dar...a crescut numărul gropilor și s-au deteriorat trotuarele, asfaltarea străzilor este lenta, cainii ne-au năpădit.

[citeste si]

Sunt curios cati din candidații la Primarie au citit măcar un paragraf din Legea Administrației Publice Locale...și cati ziariști!??? Nu am fost niciodată controlat, manipulat sau șantajat! Pentru ca nu accept, pentru ca nu sunt dator nimănui cu nimic, pentru unii doar cu respect !

Nu fac parte din nici o gașca pentru ca mereu am fost stăpânul propriilor mele decizii, de multe ori corecte , alte ori eronate, dar întotdeauna cu buna credință.

Nu am primit niciodată și nici nu as accepta un ULTIMATUM...nu este cazul...am tăria de caracter sa recunosc atunci când greșesc și încă am decenta de a cere scuze tuturor colegilor, când acțiunile mele greșite ii afectează.
În 2 luni acest frumos oraș își va alege calea, își va redefini personalitatea și doar timpul ne va arata tuturor dacă a fost cea BUNA...cea CORECTA !

Deci, dragi gazetari, păstrați-vă cartușele pentru adevăratele ținte.

Eu voi susține necondiționat toți candidații PSD la Consiliul Județean, la Consiliul Local și susțin CANDIDATUL PSD LA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUZĂU", a fost mesajul primarului de la Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel