Primar PSD, discuții interesante cu Ambasadorul SUA în România

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a fost miercuri la Buzău.

Primarul Constantin Toma a explicat care a fost scopul vizitei acestuia.

"Un moment deosebit petrecut astăzi a fost întâlnirea cu Ambasadorul SUA în România, Excelenţa Sa Hans Klemm. Am petrecut împreună cu Domnia Sa mai multe ore, în cadrul unei delegaţii speciale ce a făcut deplasarea în Cândeşti, comuna Verneşti. Totul a făcut parte din caravana Fiecare Copil în Grădiniţă, iniţiat de Asociaţia OvidiuRo, Buzăul fiind unul dintre cele 15 judeţe selectate pentru acest proiect.

Aşa cum am spus tot timpul, educaţia este esenţială pentru dezvoltarea unei comunităţi, iar atragerea spre şcoală a copiilor din familiile sărace, dezavantajate material, este un capitol important în procesul educaţional.

Prin aceasta se poate realiza şi integrarea socială acestor oameni în viaţa firească a comunităţilor. E nevoie de bani, de industrie, de producţie, dar e nevoie şi de educaţie! De educaţie pentru toţi copiii, indiferent din ce mediu provin, dar de una competentă, de bună calitate.

[citeste si]

Am avut şi prilejul unor discuţii foarte interesante cu Ambasadorul Hans Klemm, care şi-a arătat interesul pentru zona Buzăului, dar şi a situaţiei generale din municipiu", a spus Constantin Toma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel