Primar important, condamnat la închisoare cu EXECUTARE. Decizie definitivă

Curtea de Apel Constanţa a pronunţat marţi o sentinţă definitivă de condamnare la o pedeapsă de 3 ani şi 8 luni închisoare de închisoare, cu executare, a fostului primar liberal al Oraşului Cernavodă, Gheorghe Hânsă, pentru abuz în serviciu în formă continuată.

În aceeaşi cauză, alături de ex-primarul din Cernavodă au mai fost condamnate alte două persoane: fiul fostului edil - Tiberius Marius Hânsă, care a primit o pedeapsă de trei ani şi două luni de închisoare, pentru complicitate la abuz în serviciu în formă continuată şi Mihai Adam, condamnat la trei ani de închisoare, pentru complicitate la abuz în serviciu. Pedepsele sunt cu executare.

Judecătoria Medgidia l-a achitat pe Gheorghe Hânsă şi pe complicii săi, în anul 2014, în cadrul unui dosar în care au fost acuzaţi şi judecaţi pentru delapidare, edilul fiind învinuit că a adus un prejudiciu de aproape 3 milioane de lei oraşului, printr-un contract de infrastructură rutieră (proiectul privind lucrările la şoseaua de centură a oraşului).

Curtea de Apel Constanţa a decis, acum, schimbarea încadrării juridice propusă iniţial de procurori, din delapidare în abuz în serviciu în formă continuată, pronunţând trei sentinţe de condamnare la închisoare, cu executare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel