EXCLUSIV  Primar EXCLUS din cursa electorală. Alianța PSD-ProRomânia-ALDE acuză MANEVRE: PNL va fi SANCȚIONAT

Secretarul general al ProRomânia, Ion Mocioalcă, a explicat, pentru DCNews, care va fi reacția alianței împotriva PNL, după decizia Tribunalului Caraș-Severin.

”Liberalii au vrut să câștige la masa verde, prin eliminarea candidatului PSD-ProRomânia-ALDE. Nu vor reuși, pentru că alegătorii au văzut și au înțeles că liberalii nu au suficientă forță politică și încearcă să compenseze cu astfel de manevre, cu ajutor din afară. În acest moment, Alianța PSD-ProRomânia-ALDE, alianța pentru Caraș-Severin, ia în calcul să sprijine alt candidat, să ceară alegătorilor care au fost împiedicați să îl voteze pe Adrian Toma să reacționeze. PNL va fi sancționat pentru încercarea de a împiedica alegerile democratice, de eliminare a competitorilor la masa verde, ocolind confruntarea pe teren.” a spus Ion Mocioalcă pentru DCNews. 

Candidatul alianței, edilul în funcție Adrian Toma, a fost exclus din cursa pentru primărie de la Moldova Nouă, pe motiv că dosarul său a fost semnat doar de către preşedintele organizaţiei judeţene de partid. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel