Primar de sector: după accident, primarul general a rupt-o la fugă

Scenă tare după o evacuare de urgență, la o școală din sectorul 4. Peste 600 de elevi și cadre didactice de la școala nr.190 din Sectorul 4 București au fost evacuați de urgență, marți, după ce un utilaj care acționa în cadrul organizării de șantier de la Pasajul Piața Sudului a perforat instalația de alimentare cu gaze.

Profesorii, alături de poliția locală a sectorului 4, de efective ale ISU și ale primăriei au acționat impecabil și rapid pentru rezolvarea acestei probleme.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță reclamă că la sfârșitul operațiunii l-a zărit pe stradă pe primarul general al Capitalei, Răzvan Sava, care în loc să stea să discute cu el a luat-o la fugă.

[citeste si]

"La un moment dat, însă, l-am zărit în mulțime și pe primarul general al Capitalei și totodată candidatul PNL la primăria sectorului 4, domnul Răzvan Sava. Cum era și normal, m-am îndreptat spre domnul Sava cu intenția să-l invit să viziteze școala și să purtăm o discuție tehnică, gândindu-mă că acesta este motivul vizitei. Mai ales că accidentul s-a produs pe șantierul de lucru de care răspunde Primăria Capitalei, și anume cel de la Pasajul Piața Sudului. Spre surprinderea mea însă, domnul Sava a luat-o la fugă, iar rugămințile mele să se oprească au fost în zadar. N-am înțeles de cine fuge domnul primar general...
1. De cei 600 de elevi și profesori evacuați?
2. De reprezentanții poliției locale și ai ISU?
3. De cetățenii sectorului 4?
4. De mine, în calitate de primar al acestui sector?

La sfârșitul acestei zile, rămâne totuși întrebarea – de cine fugiți, domnule Sava?", scrie pe pagina sa de Facebook, Daniel Băluță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel