Prima ședință, prima SFIDARE. Ce au făcut Șoșoacă și Simion de la AUR, în Parlament / FOTO

Diana Șoșoacă (AUR) / Foto: Facebook
Diana Șoșoacă (AUR) / Foto: Facebook

Câțiva dintre reprezentanții AUR care au intrat în Parlament și-au făcut apariția, luni, la prima ședință, fără mască de protecție. 

În Senatul României, luni, în jurul orei 12:00, a început ședința de plen. După intonarea imnului, s-a făcut apel pentru respectarea măsurilor de siguranță și protecție. Câteva persoane însă, n-au băgat în seamă acest apel. 

În sala de Senat, atât înainte de începerea ședinței, cât și în timpul ședinței, Diana Șoșoaca a fost surprinsă fără mască de protecție. 

Potrivit Mediafax, Diana Șoșoacă spune că Parlamentul nu este „groapa cu lei, ci groapa cu hiene” și că a primit la început de mandat un laptop, un set cu pix și stilou „foarte elegant”, regulamente și Constituția.

„Suntem în plen, în Senatul României. Așa cum am promis, o să vedeți tot ce este aici. Hai să vă arăt un pic sala. Pe noi ne-au pus între PSD și PNL. Se păstrează câte un loc liber între parlamentari pentru a se respecta regulile. Interesant. Când intri, trebuie să semnezi condica, nu se mai strigă catalogul”, a spus Diana Șoșoacă la începutul unei transmisiuni live pe Facebook.

După consultările de la Cotroceni, Diana Șoșoacă preciza că are adeverință medicală care îi permite să nu poarte mască de protecție.

Iată imaginea cu Diana Șoșoacă: 

1. Captură An... (diana_sosoaca_10519300.jpg)

Imaginea cu George Simion: 

2. -imagine fara descriere- (george_simion_44898500.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel