Prima schimbare importantă făcută de Iorgulescu în fruntea LPF

Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a luat o măsură extrem de importantă în ceea ce privește instituția al cărei nou conducător este. Astfel că, reprezentanții LPF vor oferi informații ziariștilor exclusiv prin intermediul conferințelor săptămânale de presă.

"Conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal, rezultată în urma alegerilor recent desfășurate, își face o datorie de onoare din a-și prezenta mass-media, de fiecare dată când starea de fapt o impune, ideile și principiile conform cărora înțelege să-și deruleze activitatea", se arată într-un comunicat semnat de noul director de imagine al LPF, Marius Mitran, și citat de Agerpres.

Astfel, comunicarea tuturor informațiilor se va face "exclusiv prin intermediul conferințelor de presă săptămânale".

"Liga Profesionistă de Fotbal este conștientă că schimbarea în bine a fotbalului românesc implică și o nouă imagine a acesteia. În demersul nostru ne-am propus să urmăm modelul de organizare și prezentare ale fotbalului din ligile foarte performante ale Europei. De aceea vom încerca să impunem discreția în media și eficiența, legea și rigoarea în actul de conducere", mai informează comunicatul de presă.

În finalul acetuia se transmite că nu este vorba despre o "fugă de realitatea talk-show-rilor de sport, ori din coloanele ziarelor, ci de convingerea că dialogul poate avea un nou cadru. Ca, de altfel, întreg fotbalul romanesc reprezentat de Liga Profesionistă de Fotbal".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel