Prima reacție din PSD după eliberarea lui Liviu Dragnea

Prima reacție din PSD după ce Liviu Dragnea a fost eliberat!

Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, a reacționat, joi, după decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea.

„Azi, cu ajutorul lui și al justiției române în care am mereu încredere, s-a făcut dreptate și prietenul meu, Liviu Dragnea, a fost eliberat! Coșmarul s-a încheiat! Îi doresc putere să uite cât mai repede tot răul care i-a fost făcut!”, a scris Ionel Arsene pe Facebook.

Liderul PSD Neamț se declară bucuros că, de azi, Liviu Dragnea este alături de familie și de cei dragi, „așa cum au fost cu toții cu sufletul, zi de zi, alături de el!”.

Magistrații Tribunalului Giurgiu au decis, joi, eliberarea lui Liviu Dragnea. Decizia este definitivă și, în câteva ore, Liviu Dragnea va părăsi Penitenciarul Rahova.

Amintim că Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.  

Irina Tănase, după eliberarea lui Liviu Dragnea: Îți mulțumesc, Doamne, că ai făcut asta pentru mine

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a postat un mesaj, pe Instagram, în care își exprimă fericirea, după ce Tribunalul Giurgiu a decis eliberarea fostului lider PSD.

Irina Tănase a postat pe Instagram un citat din opera „Oscar și Tanti Roz” a lui Eric Emmanuel Schmith.

„Pentru prima dată. Conteplam lumina, culorile, copacii, păsările, animalele. simțeam cum aerul îmi umple nările și mă ajută să respir. Auzeam vocile care răsunau pe coridor ca-n turla unei catedrale. Simțeam că trăiesc. Și mă înfioram de bucurie. De fericirea de a exista. Minunat. Îți mulțumesc, Doamne-Doamne, c-ai făcut asta pentru mine”.

Citatul a fost însoțit de mesajul Irinei: „Îți mulțumesc, Doamne, că ai făcut asta pentru mine”.

Irina Tănase a declarat, la Antena 3, după decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea, că este foarte fericită și a plâns când a aflat decizia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel