Prima reacție din PSD după alianța ALDE-PRO România. Dumitru Buzatu, declarație

Dumitru Buzatu
Dumitru Buzatu

Dumitru Buzatu, lider PSD Vaslui, a reacționat după ce președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat o alianță cu partidul condus de Victor Ponta. 

Dumitru Buzatu a declarat, pentru Mediafax: ”Domnul Tăriceanu nu este obligat să ne anunțe pe noi despre orice discuții pe care le are acesta.” 

Întrebat despre o eventuală includere a Pro România în coaliția de guvernare, deputatul PSD a răspuns că în cazul unei astfel de propuneri, se vor analiza configurațiile posibile și se va stabilii reprezentarea partidelor componente în alianță. 

"Când va fi vorba de destructurarea acestei alianțe, când se va discuta despre reînnoirea ei și primirea unui alt membru în structura alianței despre care am vorbit de la început, atunci vom vedea dacă vom fi de acord cu hotărârea și ce presupune acest lucru. Dacă structurile decizionale ale PSD-ului vor accepta o asemena componentă tripartită, într-o alianță pe care o avem de 1 an de zile, atunci sigur că ea va fi configurată într-un mod corespunzător așa încât să asigure reprezentarea partidelor respective dar și ponderea lor în structura alianței", a mai completat liderul PSD.


Întrebat despre prosibilitatea ruperii coaliției, Dumitru Buzatu a declarat: "Momentan avem doar niște afirmații, care, sigur, trebuie luate în considerare, dar nu putem să ne exprimăm în privința ruperii alianței". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel