Prima reacție din PSD la discursul lui Iohannis

Ecaterina Andronescu a comentat discursul președintelui Klaus Iohannis de marți seara, despre servicii și majoritatea parlamentară. 

”Președintele a zâmbit de foarte multe ori în timpul acestei declarații politice. Părea că e o situație convenabilă pentru domnia sa, pentru că atunci ești relaxat.” a spus Ecaterina Andronescu la Antena 3, în emisiunea ”La ordinea zilei”.

Avocatul Lucian Bolcaș a completat: ”Este un zâmbet al unei false superiorități, la maniera ascultați ce vă spun ca să înțelegeți și să învățați că eu vreau să faceți așa. Asta este explicația zâmbetului protocolar”. 

Ecaterina Andronescu a mai spus că ”M-aș fi așteptat să explice totuși- că știm și noi că nu e bine să se amestece nici oamenii legii în servicii, nici invers- de ce s-a ajuns aici și cum a fost posibil să ajungem într-o situație în care un fost președinte al țării să spună că România este un stat mafiot. Cum am putut să ajungem aici? Cred că trebuie să așteptăm explicații de la instituțiile statutului. Nu putem să purtăm această pecete oriunde ne-am duce.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel