Prima REACȚIE din PSD după criticile aduse Guvernului de Gabriela Firea

Codrin Ștefănescu este de partea Gabrielei Firea a criticat în termeni duri, duminică seară, Guvernul Grindeanu. Aceasta care s-a arătat dezamăgită de lipsa de comunicare dintre Primăria Capitalei și Guvern.

„Dezamăgirile doamnei Gabriela Firea trebuie rezolvate. Obligatoriu! Aici nu e cu comunicarea. Va trebui să comunice cei de la Guvern. Vom analiza la primul CEx astfel de chestiuni. Totuși, în București noi am câștigat alegerile, guvernul e de o culoare, nu există să nu comunice. (...) Gabriela Firea lucrează foarte repede, se mișcă foarte repede și probabil sunt oameni din sistemul nostru din Executiv care nu se mișcă la aceeași viteză. Acestea sunt chestiuni care se vor rezolva în interior. (...) Gabriela Firea avea dreptate. Trebuie să fie ascultată. Știe ce spune. Legat de remaniere, se face după ce se termină analiza”, a declarat Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

Firea a criticat, duminică, guvernul Grindeanu, spunând că este "categoric dezamăgită" de modul în care decurge comunicarea între Primăria Capitalei şi Guvern. 

„Deschid și o paranteză și vă spun că și eu personal am nemulțumiri față de modul în care anumiți miniștri se raportează la problemele Bucureștiului", a declarat Gabriela Firea.

"Tot ceea ce primăria capitalei solicită Guvernului, cu argumente şi în scris, se loveşte de un refuz. Avem o relaţie mai proastă decât pe vremea tehnocraţilor", a spus Firea, care a dezvăluit că s-ar fi plâns de acest lucru şi preşedintelui partidului, Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel