Prima reacție din PDL la condamnarea "baronului puilor"

Florin Popescu, fost deputat PDL, cunoscut ca "baronul puilor", acuzat fiind că în campania electorală din 2012 a cerut şi a primit de la o firmă peste 60 de tone de pui grill, pe care i-a împărţit alegătorilor din colegiul său, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare. Definitiv. Fostul său coleg de PDL, Cezar Preda, a vorbit la Antena 3, în emisiunea "Subiectiv" cu Răzvan Dumitrescu, despre decizia ÎCCJ. 

"Asta s-a întâmplat din cauza unei campanii electorale. Așa mergeau campaniile electorale pentru PDL, pentru Băsescu", a remarcat realizatorul emisiunii "Subiectiv", Răzvan Dumitrescu.

În opinia fostului lider PDL, Cezar Preda, sentințele date de justiție în ultima vreme vor schimba modul de a face campanie electorală: Ceea ce se întâmplă acum cu aceste denunțuri, cu aceste descoperiri, procese, a schimbat radical orice campanie electorală a oricărui partid din România. Nu există partid să nu se fi acuzat unul pe altul că are mai multe bannere decât avea declarate, că era plin orașul de tot felul de outdoor. Domnul Florin Popescu a făcut campanie pentru multe partide. A fost în foarte multe partide - cred că în toate. Cu părere de rău pentru ceea ce se întâmplă și pentru colegii care acum sunt denunțați pentru faptul că au fost sprijiniți în campanie de oameni de afaceri, se va schimba radical modul de a face politică", scrie antena3.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel