Prima reacție de la Cotroceni după atacul lui Victor Ponta la Klaus Iohannis

Dan Mihalache, șeful cancelariei prezidențiale, a reacționat la atacul fostului premier Victor Ponta la adresa președintelui Klaus Iohannis. 

Victor Ponta, atac fără precedent la Klaus Iohannis. "Nu am auzit niciodată în politică ceva mai urât de atât"

Dan Mihalache este de părere că fostul premier "a ținut să se victimeze, este într-un proces de autovictimizare". Șeful cancelariei prezidențiale a adăugat că este "ultima problemă a României ce crede Victor Ponta". 

Mai mult, Dan Mihalache a adăuga că Victor Ponta nu ar avea proprietatea termenilor și a precizat că "președintele nu a forțat căderea Guvernului nici înainte, nici după Colectiv". Șeful cancelariei prezidențiale susține că Victor Ponta trebuia să demisioneze din momentul în care a fost chemat la DNA, pentru că era o vulnerabilitate pentru țară. 

"Victor Ponta a făcut rău inclusiv PSD-ului, care poate încă era acum la guvernare. El a adoptat metoda de tergiversare, hai să ne facem că nu se întâmplă" este de părere Dan Mihalache. El a reformulat afirmația lui Klaus Iohannis care a spus că "Au trebuit să moară oameni ca această demisie să se producă" și a subliniat că "A fost nevoie de o tragedie ca premierul să facă un gest pe care trebuia să-l facă demult". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel