Prima reacție a Simonei Halep după victoria fantastică de la Toronto

Simona Halep a oferit prima reacție după calificarea fantastică reușită în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Toronto. Românca a învins-o în trei seturi, scor 6-3, 5-7, 6-4, pe nemțoaica de pe locul 11 WTA, Angelique Kerber, la capătul a două ore și 22 de minute de joc.

Vezi aici detalii: ULTIMĂ ORĂ! Simona Halep se califică în sferturi la Toronto, după un meci incredibil cu Angelique Kerber. Cu cine va juca


"A fost un meci incredibil, sunt foarte obosită acum. Ea era în formă, a venit de la Standford, acolo unde a câștigat, dar am încercat totul astăzi, am jucat cât de bine am putut. Cred că am jucat un tenis bun azi. Serviciul nu mi-a funcționat foarte bine astăzi, dar când am început să deschid terenul am încercat să o pun să alerge. Am făcut ce am putut mai bine și sunt fericită că voi merge mai departe.

Am încercat să schimb ceva după Wimbledon și am avut așteptări mari de la acest turneu. Am jucat bine pe hard în trecut și am destulă încredere pentru viitor. Abia aștept meciul din turul următor", a spus Simona Halep în interviul realizat pe teren imediat după finalul partidei.

Sportiva noastră a ținut să le transmită fanilor din tribune și câteva cuvinte în limba română: "Mulțumesc foarte mult pentru susținere", a conchis Simona Halep.

Citește și: Scandal izbucnit după ce o jucătoare din top 5 WTA a pierdut la Toronto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel