Urmărește emisiunea live


Prima plecare din partidul lui Cioloș. Chirieac: L-a costat greu

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Analistul politic Bogdan Chirieac a analizat, joi, la Antena 3, ultima mișcare din interiorul PLUS. 

Bogdan Chirieac a declarat că plecarea din PLUS a lui Adrian Iordache, fiul fostului maior al Securității Alexandru Iordache, era de așteptat. Analistul susține că scandalul din ultimele zile l-a costat mult de Dacian Cioloș.

Adrian Iordache era chiar membru fondator al PLUS. 

Citește și: Cioloș, strategie politică. Mircea Pașcu: Se vorbește în târg

"Este o măsură minimă de securitate vizavi de domnia sa. Pe de o parte îți faci campanie electorală că vrei să fii un om politic nou, spui că vechile partide PSD și PNL trebuie aruncate la gunoi fiindcă sunt vechi și nu au făcut nimic și pe de altă parte vezi că ce ai tu ca partid vine din aceeași tulpină a Securității, și nu a oricărei Securități, chiar Securitatea a bătrână, cum se spune, deci nu e Securitatea de tip nou, de tip Maior, Coldea, inventată de Traian Băsescu. Și atunci sigur că era de așteptat acest gest fiindcă legătura aceasta cu Securitatea și cu tot ce se întâmplă l-a costat greu pe Dacian Cioloș", a declarat Bogdan Chirieac.

Citește și: Zamfir, mesaj de la BNR. "Îi este frică"

Nu poți să îți permiți să arunci la gunoi o asemenea investiție

Bogdan Chirieac susține că Dacian Cioloș se va reabilita din punct de vedere al imaginii după scandalul care a zguduit noul partid. "Se va reabilita. Tipul de votant al lui Dacian Cioloș este un votant anti-PSD, nu pe elemente raționale, ci pe elemente emoționale, ori în momentul acesta Klaus Iohannis nu mai satisface. Și atunci l-au pus la dospit pe Dacian Cioloș și lumea se duce în direcția aceasta. Investițiile făcute până acum în Dacian Cioloș sunt uriașe, sunt probabil zeci de milioane de euro investiți până în prezent, dar nu poți să îți permiți să arunci la gunoi o asemenea investiție mai ales când urmează olimpiada, adică alegerile prezidențiale", a mai spus analistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel