Prima fotografie cu Liviu Dragnea acasă, după liberarea condiţionată

A apărut prima fotografie cu Liviu Dragnea acasă, la scurt timp după ce fostul lider PSD a fost liberat condiţionat. 

Acesta este alături de Irina Tănase, iubita sa, de fiul său, de avocata Flavia Teodosiu, de Carmen Dan, fost ministru de interne, dar şi de Codrin Ştefănescu, unul dintre prietenii săi apropiaţi. 

"Pentru noi şi pentru sute de mii de români e o mare victorie ce s-a reuşit azi. Se aprinde un pic speranţa când văd că mai există judecători care respectă legea şi nu se lasă apăsaţi şi presaţi pe cap de către sistem", a declarat Codrin Ştefănescu. 

Întrebat ce lideri politici îl mai susţin pe Liviu Dragnea acum, Codrin Ştefănescu a spus că "sunt foarte mulţi români. Asta e cel mai important. Ce lideri? Ce lideri l-au susţinut pe Adrian Năstase? PSD-ul nu mai e ce a fost înainte. Înainte era un partid de mase, care ţinea cont de oamenii lor, de colegi, de familie. Acum partidul e confiscat. Am dovezi, evident. Eu nu am spus până acum, ca să nu îi creez probleme suplimentare lui Liviu la închisoare. I s-a încălcat tot acolo: nu a avut drept la sănătate, nu a avut drept la muncă, nu a avut drept nici măcar să cumpere un pachet de ţigări de la chioşcul penitenciarului". 

Fostul lider PSD, aşteptat de prieteni acasă 

Carmen Dan l-a așteptat acasă pe Liviu Dragnea, alături de Codrin Ștefănescu și alți apropiați. Ea a intervenit la Antena 3, în emisiunea Cătălinei Porumbel, imediat după ce fostul lider al PSD a intrat în casă. Primul gest al acestuia a fost ”să bea un pahar de apă rece”, dar și să ceară să fie închise toate televizoarele: ”O să vă spun în premieră un lucru pe care l-a făcut imediat ce a intrat în casă. Ne-a rugat să oprim televizoarele. Acolo nu s-a uitat la știri, la televizor, dar a avut acces la informații, se transmit informații până și acolo și știe tot ce se întâmplă. Eu am avut sentimentul că a vorbit în totală cunoștință de cauză, dar a vrut ca momentul revenirii acasă să fie un moment personal, alături de familie și prieteni”. 

Despre revenirea lui Dragnea în politică, Carmen Dan a afirmat că e convinsă că el va detalia când va ieși public, dar a cerut ”un pic de răbdare”. Întrebată dacă va merge alături de Liviu Dragnea, într-un nou demers politic, Carmen Dan a răspuns că nu s-a îndepărtat niciun moment de acesta, cunoscându-se de 20 de ani: ”În momentul în care se va discuta despre acest lucru, voi fi, așa cum am și fost până acum, alături de el”. 

Cât despre cine l-a trădat pe Liviu Dragnea, Carmen Dan a răspuns că e firesc și normal ca ”în perioada următoare, să-l lăsăm pe Liviu Dragnea să spună, să avem încredere”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel