Prima declarație clară din PSD. Ce funcție vizează Ilie Sârbu

Ilie Sarbu
Ilie Sarbu

Deputatul Petre Daea consideră că senatorul Ilie Sârbu, care ar urma să se retragă de la conducerea grupului PSD din Senat, ar fi potrivit pentru preluarea unei funcții la Curtea de Conturi. 

"Pe domnul Ilie Sârbu îl recomandă experiența dumnealui în viața economică și politică. Este om echilibrat și stăpânit. Știți și dumneavoastră că la organele de control trebuie să ai multă stăpânire, pe care domnia sa a probat-o", a precizat Petre Daea, la finalul discuțiilor din Comisia de agricultură a Camerei Deputaților. 

El a precizat că nu este niciun fel de problemă dacă Ilie Sârbu va prelua președinția Curții de Conturi, înlocuindu-l pe actualul președinte Nicolae Văcăroiu, Daea motivând că "între prieteni se mai întâmplă așa ceva", potrivit Agerpres

Petre Daea a continuat: "Eu știu că sunt prieteni și între prieteni nu este niciun fel de problemă când se întâmplă așa ceva. Prietenia este înțeleasă și când se schimbă locurile, motiv pentru care nu văd că s-ar denatura relațiile pe care le au cei doi. Într-un cuvânt, vom aștepta, vom vedea, vom comenta și dumneavoastră veți fi foarte bine informați. Eu am făcut azi o explorare în mintea celor care decid, deci contați pe relativitatea ei".

De ce se retrage Ilie Sârbu. Șerban Nicolae, posibil înlocuitor, informație-bombă

"Domnul este și va fi, indiferent unde lucrează, un membru al PSD și chiar unul valoros și știu că ia tot timpul decizii bune. PSD a trecut prin diferite etape interpretate de presă și de lumea din afara partidului ca perioade grele, tocmai de aceea este un partid sănătos, serios și stabil, pentru că trece perioadele grele, le trece pe toate. Nu știu dacă domnul Ilie Sârbu s-a consultat cu cineva din partid, dar bănuiesc că are înțelepciunea necesară, dar și orientarea cuvenită pentru a plămădi bine o asemenea decizie. După cum spuneam, eu am încredere în deciziile pe care le ia domnul Ilie Sârbu", a adăugat deputatul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel