Prima decizie majoră luată de sistemul VAR în România. Mateiu de la Universitatea Craiova a văzut „roșu direct” după consultarea VAR

Arbitrajul video a ajuns și în Superligă, iar Alexandru Mateiu a fost eliminat, după ce arbitrul Radu Petrescu a fost ajutat de sistemul implementat și în România.

Fotbalistul gazdelor a văzut direct cartonașul roșu, după ce l-a faultat pe Nicolae Păun chiar în momentul în care Sepsi a reușit golul de 2-2. Aceasta a fost prima măsură luată cu ajutorul sistemului VAR.

Fotbalistul lui Laszlo Balint ar fi scăpat probabil fără sistemul VAR, însă centralul Radu Petrescu a reacționat imediat, chiar după ce Nicolae Păun a reușit să egaleze și să aducă o remiză nesperată pentru câștigătoarea Supercupei României.

„Prima dată n-am știut ce face Radu (n.n. arbitrul Radu Petrescu) după golul pe care l-am marcat, dar a dat cartonaș roșu și a fost bine pentru noi”, a fost reacția lui Nicolae Păun, la final.

„Chiar nu știu ce s-a întâmplat! Nu a fost intensitate, dar mă bucur că a fost VAR. O să stau probabil două etape”, a declarat Alexandru Mateiu, cel care l-a faultat dur pe Păun, în momentul în care fotbalistul lui Sepsi a tras spre poartă, scrie PorSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel