Prima confirmare din PSD. Ciolacu își dezvăluie strategia

Ciolacu
Ciolacu

Marcel Ciolacu a dezvăluit planurile PSD din perioada imediat următoare. Mai mult, președintele interimar al partidului a precizat că organizația este pregătită pentru orice. 

Marcel Ciolacu a fost întrebat în direct la România TV dacă parlamentarii PSD vor participa în plenul care va da votul de învestitură a noului premier. 

”Există foarte multe voci în rândul colegilor mei care nu doresc să participe la un vot atâta timp cât nu știm dacă propunerea, domnul Orban, este constituțională sau nu. Cam asta este decizia, dar nu suntem singurii jucători pe teren. Trebuie să vedem. Vă spun cu certitudine că avem voturile majoritare de a pune un Guvern cu adevărat. Nu Guvernul Orban. Domnul Remus Pricopie nu a fost o variantă preferată de domnul președinte, vom vedea mai departe. Cu certitudine o să mergem cu o altă propunere de prim-ministru”, a precizat Marcel Ciolacu la România TV. 

PSD, fără planuri ascunse

În cadrul intervenției televizate, Marcel Ciolacu a mai susținut că Partidul Social Democrat are un plan bine pus la punct pentru perioada următoare, iar ”prioritar este respectarea Constituției”. 

”În fiecare moment vom veni cu lămuriri. Nu avem planuri ascunse. PSD este pregătit pentru orice fel de alegeri”, a completat Marcel Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel