PRIMA CASĂ, BCR 2018. CREDITE, plafon de peste 1 miliard de lei

BCR urmează să acorde credite ”PRIMA CASĂ” de peste un miliard de lei. 

PRIMA CASĂ, BCR 2018. Dobândă de 2% plus ROBOR

Creditul "Prima Casă" al BCR are o dobândă de 2% + ROBOR pe o durată de trei luni, un avans minim de 5% şi comision zero pentru analiza dosarului. În plus, clienţii pot beneficia de aprobarea financiară valabila timp de 90 de zile. Dacă persoana care a primit aprobarea financiara nu a găsit încă locuinţa pe care doreşte să o achiziţioneze, odata ce creditul a fost aprobat, aceasta are 90 de zile la dispoziţie de la semnarea ofertei de credit pentru a găsi o casă.

PRIMA CASĂ, BCR 2018. SUMA MAXIMĂ: 66.500 de euro

Potrivit comunicatului băncii, suma maximă care poate fi o obţinută poate ajunge la 66.500 de euro, iar termenul maxim este de acordare este de 30 de ani. Acordarea creditului "Prima Casă BCR" se face în limita plafonului disponibil alocat de Ministerul de Finanţe.

PRIMA CASĂ, BCR 2018: 511 milioane de lei din plafon

Din noul plafon acordat de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) pentru 15 bănci finanţatoare, 511 milioane de lei au revenit BCR. Fondurile alocate BCR reprezintă 26,5% din totalul celor puse la dispoziţie de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest program. Ca atare, BCR va acorda credite în valoare de aproximativ un miliard de lei, iar sumele pot fi folosite pentru achiziţia sau construcţia de locuinţe prin programul "Prima Casă".

[citeste si]

BCR precizează că, până la ora actuală, peste 58.000 de case au fost finanţate de BCR prin acest program. În consecinţă, unul din patru români care au achiziţionat o locuinţă cu ajutorul programului "Prima Casă" au apelat la serviciile acestei bănci. Pe perioada derulării programului, acest credit şi-a păstrat atractivitatea în special pentru tinerele familii care au putut beneficia de un avans scăzut şi condiţii avantajoase de costuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel